Contact_header.jpg

10 - 15 MAART 2019

WANNEER

Zondag 10 maart: 10:00 - 17:30 uur
Ma 11 - do 14 maart: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag 15 maart: 9:30 - 15:00 uur

WAAR

FABY Showroom
Peter Benoitplein 15 E/F
1120 Neder-Over-Heembeek

BEREIKBAARHEID & PARKING

Onze showroom bevindt zich in Neder-Over-Heembeek.
Dit is net nog Brussel en ligt naast Vilvoorde. Je hoeft dus helemaal het stadscentrum niet te doorkruisen.
Neem Afrit 6 'Vilvoorde-Koningslo. Militair Hospitaal.' op de Brusselse ring en na 5 minuten bereik je ons.
Je vindt ruime GRATIS parking voor de deur.

Met het openbaar vervoer?
MIVB bus 47 en 53 stoppen op 250m van onze voordeur. 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

SUPERPROMOTIE & GESCHENKJE

Tijdens de opendeurweek geniet je van korting op het volledige gamma*! Hét moment dus om een kijkje te komen nemen naar de nieuwste lentecollectie. De promotie geldt enkel in de showroom en van 10-15 maart 2019. (*voorwaarden in de showroom)

GRATIS OPLEIDING 'SOCIAL MEDIA' EN 'VERKOOPSTECHNIEKEN'

Benieuwd hoe je Sociale Media kan inzetten om jouw salon te boosten? Of wil je tips & tricks om meer verkoop te genereren in jouw salon? Tijdens de opendeurweek kunnen FABY klanten iedere dag een GRATIS opleiding volgen t.w.v. €180. Mis deze kans zeker niet en schrijf je verder op deze pagina in!

PERSOONLIJK GESPREK OP AFSPRAAK

We maken graag tijd voor jou vrij om al jouw vragen te beantwoorden. Samen kijken we waar we jou kunnen helpen en ondersteunen of helpen we je gewoon bij je aankopen. Maak onderaan deze pagina een afspraak om zeker te zijn dat een teamlid jou meteen én persoonlijk kan verder helpen.

LUNCH SNACK & EEN DRANKJE

Tijdens onze opendeurdagen is de showroom doorlopend geopend en kan je dan ook genieten van een lunch snack en een drankje op het middaguur.


SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS OPLEIDING

In de opleiding 'Verkoopstechnieken in het salon' leer je de basisvaardigheden voor een succesvol verkoopgesprek. Wil jij je omzet een boost geven? Dan is deze sales training zeker en vast wat voor jou! Meer informatie over de inhoud van deze opleiding vind je hier.

Wist je dat kanalen als Facebook en Instagram een enorm potentieel hebben om jouw salon een boost te geven? Maar hoe ga je ermee aan de slag? Dat leer je in deze opleiding 'Social Media in je salon'. Meer informatie over de inhoud van deze opleiding vind je hier.

Opgelet: Deze opleidingen zijn enkel toegankelijk voor FABY klanten of zij die klant worden tijdens de opendeurdagen.


INSCHRIJVINGEN GESLOTEN.


MAAK EEN AFSPRAAK

Heb je vragen over het FABY gamma? Stoot je op een probleem bij het gebruik van een product? Benieuwd hoe je bepaalde technieken onder de knie krijgt? Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak hieronder een afspraak om zeker te zijn dat een teamlid jou meteen én persoonlijk kan verder helpen met jouw vragen of jouw aankopen. Je bent uiteraard ook welkom zonder afspraak. Je bent dan vrij om de showroom te bezoeken en jouw aankopen te doen. Op maandag kunnen wij geen afspraken inplannen. Je bent dan doorlopend welkom in de showroom van 9:30 - 17:30 uur.INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
.


NOG VRAGEN?

Contacteer ons per mail of telefoon en we helpen u graag verder.
Telefoon | 0032 474 80 23 22
E-mail | info@fabynails.be